Trouwen

Elkaar het ja-woord geven op een bijzondere locatie.

Wie wil dat eigenlijk niet? Het kan op Villa Bakhuis. Denk aan een ceremonie in de tuin, in de Folly, in het Koetshuis, of in de stal.

Officiële trouwlocatie gem. Heerde

Villa Bakhuis  is een officiële trouwlocatie voor de gemeente Heerde. De trouwambtenaar komt voor het sluiten van het huwelijk naar onze locatie. Het voordeel hiervan is, is dat jullie zélf meebeslissen hoe dit moment eruit komt te zien, hoe lang het duurt, wie er allemaal gaan spreken en hoe de aankleding is. Een huwelijksvoltrekking op jullie eigen persoonlijke en unieke manier. Als jullie willen kan er ook voor gekozen worden om een zelfgekozen Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand  aan te stellen. Als jullie dat doen hebben jullie ook volledig inspraak in de lengte van de ceremonie en kunnen jullie deze zo persoonlijk mogelijk maken. Hierdoor krijgen jullie precies de ceremonie zoals jullie wensen.

Unieke foto reportages

Zowel in en rondom onze locatie als in de omgeving zijn er prachtige plekjes waar jullie een schitterende en unieke fotoreportage kunt maken. Voorbeelden hiervan zijn; de slingertuin, de Folly, de aangrenzende perenboomgaard, het bruggetje over de vijver, het oude bos en de stal met onze prachtige dieren. Voor een uitgebreide foto reportage met jullie vrienden en familie leent onze locatie gelegen aan de IJssel zich bij uitstek.

Het is mogelijk om voor jullie de catering voor, tijdens en na de plechtigheden te verzorgen. Op taart/cake gebied werken we samen met De Bakboerin, maar eigen inbreng is uiteraard ook mogelijk. Verder besteden wij de catering uit aan derden.

Heeft u  vragen of specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

IMG_3890

Fotoreportage

Foto’s mogen zeker niet ontbreken op jullie dag. Bij villa bakhuis huurt u daarom niet alleen de zaal of tuin, maar de gehele locatie. U mag foto’s maken waar u dat graag zou willen op ons terrein.

Wij raden jullie aan om eens een kijkje te komen nemen om een impressie te krijgen van de mogelijkheden.

IMG_8096
IMG_1911

Ceremonie

Op de locatie zijn er tal van mogelijkheden om de ceremonie geheel naar wens te verzorgen. Bij regenachtig weer is het mogelijk om in de zaal van het koetshuis te trouwen of in de stroschuur.

Samen gaan we aan de slag om jullie dag uniek en in eigen stijl mogelijk te maken.

Contactformulier

Onze mail kan in uw spambox terecht komen. Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen op uw mail te reageren.

fot1

Catering

Na (of voor) de ceremonie is het mogelijk om samen na te genieten onder het genot van koffie of thee met bruidstaart, cupcakes of andere hapjes. Ook is het mogelijk dat wij de lunch verzorgen.

Mochten jullie een ander idee hebben, wij staan open om samen met jullie mee te denken wat bij jullie past.

IMG_6860[1]