Bruidspaar van de Riet

24 augustus huwelijksceremonie bruidspaar Blom
augustus 29, 2017
Huwelijk van Bruidspaar Pannenkoek
mei 22, 2018

Op 1 september traden Joost en Marcella op Villa Bakhuis in het huwelijk. De zon scheen volop en het bruidspaar straalde op deze dag. De ambtenaar deed een mooi woord, maar als verrassing nam een kennis de ceremonie over en werd het huwelijk op zeer mooie wijze ingeleid.

 

 

 

 

Na het jawoord werd er getoast op het kersverse paar, waarna ze hun bijzondere bruidstaart aansneden. Veel geluk samen Joost en Marcella!

1 Comment

  1. read schreef:

    I cherished up to you will receive performed right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be handing over the following. sick undoubtedly come further beforehand again as precisely the similar nearly a lot continuously inside of case you defend this hike.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.