Vergaderen

Vergaderen aan de IJssel

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor vergaderen, brainstormen, teambuilding, heisessie of training? Dan bent u bij het Koetshuis van Villa Bakhuis aan het juiste adres, een unieke locatie aan IJssel nabij Veessen met grote parktuin. De vergaderruimte is geschikt voor groepen tot 20 personen. U huurt de gehele locatie exclusief voor uw groep en als u wilt kunnen wij voor u een rondleiding verzorgen door de tuin, de folly de natuurboerderij en wandeling maken door de landerijen en de aangrenzende boomgaard. Ervaar de rust en sfeervolle omgeving. Ervaring wijst uit dat u anders gaat denken op onze locatie. Beleef een vergadering, brainstormsessie, heisessie of teambuilding eens anders. Wij bieden u niet alleen een zaal aan om te vergaderen, maar een locatie om te beleven. Op het erf mag u gebruik maken van alle ruimten en plekken die uitnodigen om met elkaar in overleg te gaan: op de strobalen, in de tuin, de skybox in onze natuurboerderij, achter de schuur in de zon of  een schaduw plekje in het bos.

U kunt vrijelijk gebruik maken van de aanwezige vergaderfaciliteiten:

•    Beamer met scherm

•    Open WIFI netwerk

•    Geluidsinstallatie

•    Keukentje met afwasmachine en koelkast

•    Zitjes en tafels in de tuin en op het erf

Het is mogelijk dat wij voor u de catering verzorgen. We bespreken graag met u alle mogelijkheden. Liever zelf de catering verzorgen? Geen probleem vraag naar de mogelijkheden.

Indien gewenst kunnen wij voor u een passende overnachting (B+B) op het naast gelegen terrein de Nijensteen of elders in de buurt verzorgen.

 

Heeft u  vragen of specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact